18 October 2014

Novel Kau Jelita Diterbitkan

Assalamualaikum...!

*Taip sambil sengih lebar gaya dah nak terkoyak hujung bibir.

E-novel KAU JELITA dah bersalin kulit jadi NOVEL versi cetak...

Terbitan Idea Kreatif Oktober 2014

Penantian itu satu penyeksaankan? Tau2... tapi pemerahan otak untuk siapkan cerita ni pun satu penyeksaan jugak. hehe. So, 0-0 la ya?

Nah... Cover KAU JELITA yang OFFICIAL dah keluar!!!! *putus anak tekak jerit.

Ini adalah kali pertama saya buat cerita panjang. Tak pernah berangan pun nak cuba hantar cerita saya untuk dibukukan sebabnya memang rasa tak layak. Seriusly tak tipu. KJ pun dulu tulis suka2 untuk isi masa lapang dan saya ingat lagi saya target cuma 15 bab paling banyak... But, the almighty gave me the idea... dari 15 bab sahaja jadi 59 bab... huhu. (entah apa la yg saya meroyan dalam tu.. :P)

So, ya...this is totally a new experience for me. :) Silap memang banyak... Perfect pun memang tak... jauh panggang dari api. Jangankan jauh dari api... ayam pun tak sempat nak cucuk dengan kayu pemanggang tu. Budak yang baru nak belajar... but any teguran or sebarang kritikan yang positif amatlah saya alu-alukan.. :) kecik tapak tangan sebesar tapak kucing saya yang gemuk tu saya tadahkan. Mana tau... kut2 tahun depan ada next buku pulak kan? *ahaks... berangan....


-----------------------------
Sekarang nak guide korang cara nak beli. :)

Belian on9 saja yang dah dibuka. Dekat kedai2 belum ada lagi... And yes saya sangat-sangat-sangat galakkan korang beli on9 sekarang. Sebabnya?



Untung kan??

So....

1) Boleh order melalui website ikp. Idea Kreatif
2) Boleh order melalui ajen ikp (klik je nama tu, link fb): 
    b. Liza Wati
    c. Ayu Dzulkarnain
    d. Sarinah Aini
    e. Yatie Pyan

Satu lagi... jemput join GROUP saya dekat fb.. Time to Purple Heart Emoticon


8 comments:

  1. Replies
    1. Zananis Ali yg jelita punya pasal..akak da order tadi kt kak Sarinah atas nama Norazura Mohamad Nor. Nanti autograph beso2 ye utk akak.. ;) Hihihi

      Delete
    2. amboih kak... ayat tak menahan... haha. jelita la sgt kn... ;) semua yg order dgn kak sarinah saya sign beso2... hehe. tu akak punya pun insyaallah ada... ;D

      Delete
  2. Replies
    1. menarik2... cer try baca dulu... hehe... :D

      Delete
  3. Replies
    1. akak boleh pm mana2 ejen yg sy bagi link dekat atas. Diorang akan guide akak step seterusnya cm na. Tapi beli on9 mcm biasa kak, bank in duit, email slip pembayaran. :)

      Delete